DETTE GJØRES SOM STANDARD UNDER VISNINGSVASK.  - Gulv vaskes. - Tak og vegger tørrmoppes. - Frie flater rengjøres. - Utvendig rengjøreing av kjøkkenskap og garderobeskap (fronter). - Tepper støvsuges. - Rengjøring av vinduer utvendig og innvendig. - Flekker fjernes så godt som mulig.- Karmer og dører rengjøres. - Wc og bad rengjøres.

Fyll ut alle postene som er gjeldene for din visningsvask. Prisen er for utførelse på hvedager. Ønskes det utført renhold i helgen, vil det legges på et helgetilleg når du får prisen i retur fra oss. Om du ikke finner post som har betydning for renholdet, skriv dette i "Tillegsinnformasjons" feltet nede på siden. Husk kontroller at du har skrevet riktig mail adresse slik at du mottar tilbudet.

Kontaktinformasjon


Antall kvadratmeter der det ønskes visningsvask


Med å trykke 'Send inn' skal anses som forespørsel av pris. Det er altså ikke et endelig pristilbud fra vår side. Når vi har gjennomgått forespørselen, sender vi deg endelig pristilbud i retur til oppgitt mailadresse. Du bestiller visningsvask, med å skrive "Ønsker renhold etter mottatt tilbud". I løpet av inneværende dag eller senest neste arbeidsdag, vil du få tilsendt bekreftelse på at renholdet er bestilt. Vi setter forbehold om at skjemaet er riktig utfylt. Les tilbudet du mottar nøye.

0NOK
* Required