DETTE GJØRES SOM STANDARD UNDER FLYTTERENHOLD. Aller tak og vegger tørrmoppes. Alle dører, karmer og lister rengjøres. Alle gulv og åpne flater rengjøres. Kjøkkenskap rengjøres utvendig og innvendig. Garderobeskap rengjøres utvendig og innvendig. Rengjøring av alle vinduer utvendig og innvendig. Flekker fjernes så godt som mulig. - Ventiler og rør rengjøres. Lysbrytere og stikk rengjøres. Wc og bad rengjøres.

Fyll ut alle postene som er gjeldene for din flyttevask. Prisen er for utførelse på hvedager. Ønskes det utført renhold i helgen, vil det legges på et helgetilleg når du får prisen i retur fra oss. Om du ikke finner post som har betydning for renholdet, skriv dette i "Tillegsinnformasjons" feltet nede på siden. Vi vurderer da om dette medfører økning av pris. Husk kontroller at du har skrevet riktig mail adresse slik at du mottar tilbudet.

Kontaktinformasjon


Antall kvadratmeter der det ønskes flyttevask

Må vinduer skrus opp for å vaske i mellom 2 lag?

Antall kvadratmeter på boder, balkong etc.

ANNET.

Kryss av riktig for det som skal rengjøres. Antall bad og toalett skal kun velges om det er flere en 1.

Ekstraordinært renhold? Er det ekstra skittent som f.eks. fett, sigarettrøyk, dyrehold, sot, etc. er dette renhold som krever ekstra tid. Skriv inn antall kvm, i feltet under der dette er nødvendig. Skriv så i tekstfeltet "Tilleggsinformasjon" hva dette gjelder og om det er et spesssifikk rom. 

Med å trykke 'Send inn' skal anses som forespørsel av pris. Det er altså ikke et endelig pristilbud fra vår side. Når vi har gjennomgått forespørselen, sender vi deg endelig pristilbud i retur til oppgitt mailadresse. Du bestiller flyttevasken, med å skrive "Ønsker renhold etter mottatt tilbud". I løpet av inneværende dag eller senest neste arbeidsdag, vil du få tilsendt bekreftelse på at renholdet er bestilt.  Vi setter forbehold om at skjemaet er riktig utfylt. Les tilbudet du mottar nøye.

0NOK
* Required